Педикюр

Безплатна Консултация

Времетраене: 15 минути

15 минути над чаша чай или кафе, в които можем да обсъдим коя процедура е най-добра за вас!

Мъжки педикюр

Времетраене: 1 час и 30 минути

Цена: 70лв

Това е хигиенна процедура за мъжете. Включва:
- Измиване с антибактериален сапун.
- Оформяне на свободния край със специална пила с диамантено покритие и подходящ грит.
- Отваряне на кожната гънка с подходящ инструмент, след което пръстите се потапят във вана с антибактериален разтвор
- Втрива се препарат за почистванена кожички.
- Почиства се кутикулата с подходящ инструмент и при необходимост финно оформяне на кожната гънка.
- Полиране на нокътната плочка.
- По желание на клиента поставяне на матиран или гланцов продукт.
- Нанасяне на лосион за педикюр.
- Поставяне на масло за кожички и завършване на педикюра

Козметичен педикюр /оформяне и лак/

Времетраене: 1 час и 30 минути

Цена: 30лв

Козметичен педикюр - Това е процедура за грижа за краката ви. Включва оформяне на ноктите на краката, отстраняване на кутикулата и лакиране. Редовното правене на педикюр дава усещане за лекота и свежест на краката. Предотвратява образуване на мазоли, впити нокти и кокоши тръни, както и инфекции от различно естество. Козметичния подикюр има редица предимства:

-    Предотвратява инфекциите - Ако не сте склонни да хидратирате краката си ежедневно, педикюрът е важен източник за овлажняване. Хидратираните крака ви предпазват от образуване на пукнатини, които причиняват инфекции. За да получите необходимата хидратация за своите крака между посещенията ви до салона, използвайте крем за крака.
-    Спира мазолите - Допълнителната хидратация пречи на появяването на мазолите. Мазолите са начини на самия организъм да се защити. Местата, където има често триене на кожата се появява мазоли, но при по-агресивно натъртване мазолите могат да се превърнат и в рани или язви.
-    Води до по-здравословен начин на живот - Масажът на краката ще ускори кръвообращението в ходилата. Това е една индиректна, но добра процедура, която ще ви накара да се почуствате добре и ще премахне умората от високите обувки и ежедневните разходки по задачи.
-    Педикюр за по-здрави стави - Масажът и топлата вода са нещата, които ще подпомогнат за общото здраве. Чрез масаж на краката вие обхващате всичките си стави в едно кръгообразно движение и така намалявате сковаността. Накисването на краката в топла вода също може да помогне за облекчаването на стреса върху ставите и временно премахва болката

Медицински педикюр

Времетраене: 1 час и 30 минути

Цена: 35лв

Медицинският педикюр е част от високия клас процедури. За разлика от козметичния педикюр, медицинския педикюр пренася процедурите за крака на друго ниво. Освен всички процедури, които са в протокола за козметичния педикюр при този вид третиране се включва обработването и лечението на мазоли, кокоши тръни, изрязване на навътре врасли нокти със специални за целта инструменти, както и почистване и обработване на ходилата със специфични козметични продукти. Завършването на процедурата е в зависимост от желанието на клиента с лак, гел лак или специални заздравители.

Педикюр с гел лак

Времетраене: 1 час и 40 минути

Цена: 50лв

Красиво направения подикюр може да завърши с обикновено лакиране или с поставяне на гел лак. Предимството на гел лака е, че не е необходимо да се изчаква изсъхването на обикновения лак, а веднага след приключването на процедурата клиентката може да продължи с останалите си ангажименти. Освен това гел лака е много по-траен от обикновения лак, с по-голяма издържливост, здравина и блясък. Не на последно място е и факта, че в момента всички актуални и модерни колекции са създадени за нюансите на гел лака.

Педикюр с декорация

Времетраене: 1 час и 30 минути

Цена: 45лв

Декорирането на ноктите на краката вече е ежедневие. Красиво направената декорация от рисунки или камъни подчертава индивидуалността на клиентката и представя нейния уникален вкус. Краката  на клиентките са хидратирани, меки и луксозни. Процедурата включва оформянето и скъсяването на ноктите на краката, почистване на кутикулите и изрязване на епонихиума, както и отстраняването на мъртвата кожа и наслагванията в областта на стъпалата. Работи се с продукти на водеща немска фирма, което води до високи реултати, затвърждаващи се след всяка следваща процедура. BALSAN са продукти за ефективна грижа за загрубяла кожа, тествани дерматологично и подходящи и за диабетици

Ноктопластика с педикюр

Времетраене: 1 час и 30 минути

Цена: 95лв

Подходяща процедура най-вече за летния сезон. С ноктопластиката за крака може да се коригират някои от недостатъците на ноктите на краката и те да придобият перфектен, луксозен вид. Ноктопластиката за крака има трайност от 4-5 месеца, в който период ноктите на краката са перфектен цвят и форма.

Маска ПЕДИКЮР

Времетраене: 20 минути

Цена: 10лв

Когато усещате ходилата си парещи, подути или уморени, както и за успокояване на кожната раздразнителност най-подгодящата процедура е да си направите маска на краката. Тя има противовъзпалително, омекотяващо и регенериращо действие. Това е една процедура, при която благодарение на комбинацията от билковите екстракти, витамини, минерали и други важни елементи, уморените ходила се отпускат и овлажняват. Отоците и мускулните болки намаляват. Препоръчително е процедурата да се прави веднъж в седмицата. Допълнително може да се направи масаж за отпускане на мускилите.

Масаж ПЕДИКЮР

Времетраене: 15 минути

Цена: 15лв

От години масажът или докосването с ръце се използват да излекуват или облекчат, да успокоят невралгията или главоболието. Ивършва се, чрез бавни и ритмични движения, в зависимост от нуждите на масажирания. Добрия масаж успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта във вените, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Масажните масла подхранват кожата и я омекотяват. Основните техники, използвани по време на масажа са поглаждане, изтегляне, размачкване, усукване, вибрационни техники, както и техники от шиацу терапията. Последните стимулират енергииният поток по меридианите на бъбреците и пикочния мехур.