Фризьорство Мъже

Безплатна Консултация

Времетраене: 15 минути

15 минути над чаша чай или кафе, в които можем да обсъдим коя процедура е най-добра за вас!

Подстригване детско

Времетраене: 30 минути

Цена: 10лв

Подстригването на косата се налага по естетически и хигиенни причини. Важно условие преди подстригването е да се направи консултация със специалист, който да избере правилното подстригване. Трябва да се има впредвид спецификата на косата, формата и (права, къдрава), формата на главата (морфологията на черепа), типа лице (нормално, квадратно, сърцевидно и т.н.) и не на последно място поддръжката на прическата в домашни условия. Главната идея на подстригването е да подчертае индивидуалността и да подхожда на социалния статус в обществото. Тази процедура се прави когато искате да промените визията и стила си, когато косата започне да се реши трудно и се заплита, когато направената прическа издържа само няколко часа. Средния растеж на косата за един месец е 1-2 см. Това определя и периодите, в които е необходимо да се поддържа зададената форма на косата. Времето. В което трябва да посетите отново фризьора си е около един месец

Подстригване мъжко

Времетраене: 30 минути

Цена: 15лв

Подстригването на косата се налага по естетически и хигиенни причини. Важно условие преди подстригването е да се направи консултация със специалист, който да избере правилното подстригване. Трябва да се има впредвид спецификата ма косата, формата и (права, къдрава), формата на главата (морфологията на черепа), типа лице (нормално, квадратно, сърцевидно и т.н.) и не на последно място поддръжката на прическата в домашни условия. Главната идея на подстригването е да подчертае индивидуалността и да подхожда на социалния статус в обществото. Тази процедура се прави когато искате да промените визията и стила си, когато косата започне да се реши трудно и се заплита, когато направената прическа издържа само няколко часа. Средния растеж на косата за един месец е 1-2 см. Това определя и периодите, в които е необходимо да се поддържа зададената форма на косата. Времето. В което трябва да посетите отново фризьора си е около един месец

Оформяне на брада

Времетраене: 10 минути

Цена: 5лв

Когато брадата израсте повече от 3 мм и започне да се превръща в къса брада е добре тя да се оформи и да се очертае за да изглежда спретната. Фактът, че не винаги можете да видите вратната линия на брадата си не означава, че можете да забравите колко мърлява става. По-голямата част от брадите изглеждат много по-добре с добре поддържана вратна линия. Важно е да изберете колко високо или ниско да я оформите.

Обиране на врат

Времетраене: 10 минути

Цена: 5лв

Често мъжете се чувстват дискомфортно само седмица след подстригването . Причи на за това е, че вратът им обрасва бързо и гледката е неестетична. В такива случаи се налага посещение на фризьор само за оформянето на линията на врата. Процедурата се налага и при някои къси подстригвания при жените.

Кислородна терапия за лечение на косопад

Времетраене: 1 час

Цена: 50лв

Кислородната терапия има изключително позитивно влияние за състоянието на скалпа и косата. Кислородът усилва микроциркулацията на скалпа и на фоликулата на косъма, като подпомага делението на клетките, спира косопада и подновява растежа на косъма. Терапията представлява лека абразия на скалпа, премахвайки мъртвия слой на кожата, впръсквайки подхранващ чист кислород на клетките и обновявайки тяхната функция. 
С кислородната машина Oxykure успяваме да впръскаме специално разработените активни съставки смесени с кислород. Кислородът помага за проникването на съставките в дълбочина на кожата, за да подхрани клетките. Благодарение на тази терапия, кожата се детоксикира, а колагена в нея се регенерира, което води до тонизирането и подновяването и. Възвръща се нейната еластичност и тонус.

Боядисване

Времетраене: 50 минути

Цена: 65лв

За 60 мл. продукт с включен труд. Добрите фризьори преди нанасяне на боя задължително оценяват вида и състоянието на косата, началния цвят, процентното количество бели коси( в случай, че има такива) и чувствителността на скалпа и косъма. Правилната диагностика е от съществено значение за избор на цвят и тип продукти, метод на работа, подготовката, нанасянето на боя и престоя и, както и довършителните дейности. Актуалните бои с окислително действие предлагат голяма гама от цветове. Още в древния Египед са открити първи следи от оцветяващи субстанции. Тогава жените използвали прословутите листа от хена и придавли на косите си червеникави отблясъци. В края на 19-век , откритието и употребата на синтетичните органични бои разширяват възможностите и пазарът прави огромен скок.
 В наши дни мотивите, които карат жените( напоследък все по-често и мъжете) да прибягват към оцветяващите продукти са разхубавяване, промяна на естествения цвят, прикриване на бели коси, поправка на отраженията, търсене на въображаеми ефекти. Разнообразната и обширна гама от продукти в салона, отговаря на тази съвкупност от нужди. Боядисването на коса вече не е едно просто „багрене“. То се е превърнало в изобретателно преобразяване, в необикновен инструмент за разкрасяване, с който всеки може да си служи според желанията си и с помощта на фризьора. Продуктите, които се използват от професионалистите изискват много предварителни знания и изкусни техники, за да се получи желаният от клиента резултат, без косата да бъде увредена, да жъде жизнена и блестяща.
 Допълнително боя - 30 лв.

Боядисване с боя на клиента

Времетраене: 50 минути

Цена: 20лв

Днес голяма част от мъжете боядисват своите коси. Много клиенти предпочитат определена марка боя на която са се доверили във времето, но не могат да нанесат  равномерно продукта. За да няма риск от неравномерно покритие или изтощаване на косата, салонът предлага услугата нанасяне на боя на клиента. Друга причина да се възползват клиентите от тази услуга е,,че проникването на боята  в косъма зависи от структурата, попиващата способност на косъма и не на последно място от състоянието  в момента на боядисването. Когато се прави боядисване с боя от магазинната мрежа, салонът не носи отговорност за качеството на покритие на косата, за блясъка и жизнеността, тъй като като цяло има много голяма разлика между професионалните бои и боите, които се продават в магазинната мрежа. Обикновенно последните са с по-малко подхранваци продукти и масла, вследствие на което косата се изтощава много по-бързо.Когато се прави такъв тип боядисване специалистите съветват да се отделят достатъчно средства за подхранващи продукти като маски за коса, реконструктори, копринени капки и защитни спрейове.